NBV21 rolt van de pers

Eerste NBV21-Bijbels rollen van de pers

Bij Royal Jongbloed in Heerenveen zijn de eerste exemplaren van de NBV21 van de drukpers gerold. ‘Ik verheug me erop dat iedereen deze Bijbel straks kan lezen’, zegt directeur Rieuwerd Buitenwerf van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG).

De eerste beelden van het drukken van de NBV21 zijn te zien in dit filmpje, met Buitenwerf en directeur Matty Groen van Royal Jongbloed bij de drukpers:

Bekijk de eerste beelden

Ik ben er trots op dat wij deze Bijbel mogen drukken’, aldus Groen. Royal Jongbloed maakt de verschillende uitvoeringen van de NBV21 die het NBG uitgeeft, waaronder de standaardeditie, de compacte editie, de luxe editie en de huwelijksbijbel. Deze en andere edities zijn te bekijken en vooruit te bestellen via onderstaande link:

NBV21
De NBV21 wordt over precies twee maanden gepresenteerd. Het is de up-to-date gebrachte Nieuwe Bijbelvertaling van 2004. Beter, scherper en krachtiger dan de versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. Wie alvast een exemplaar wil reserveren, kan terecht in de boekhandel en in de NBG-webshop.

Ontdek de NBV21

Ontvang een week lang elke ochtend een nieuwe tekst mét overdenking uit de NBV21. Schrijf je nu in en ontvang vandaag je eerste email!

ontdek nbv21 journey iphone