NBV21 presentatie Vlaanderen

U bent uitgenodigd

De NBV21 komt eraan!

Graag nodigen we u uit voor de presentatie van de NBV21, dé Bijbel voor de 21e eeuw. Symbolisch overhandigen we 21 exemplaren van de NBV21 aan mensen die er op diverse wijze betekenis aan geven in hun dagelijkse bezigheden. Tussendoor geniet u van prachtige muziek en laten we enkele vernieuwde bijbelfragmenten weerklinken. Aansluitend is er een receptie en kan u de verschillende versies van de NBV21 bewonderen.

Datum en tijd
Het programma vindt plaats op zaterdag 23 oktober 2021. U bent welkom vanaf 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur.

Locatie
Begijnhofkerk Mechelen
Nonnenstraat 28
2800 Mechelen

Aanmelden
Aanmelding is noodzakelijk, graag vóór 17 oktober. U ontvangt na registratie per e-mail een persoonlijke toegangskaart. Let op: uw toegangskaart is enkel geldig voor uzelf. Iedere aanwezige dient in het bezit te zijn van een persoonlijke toegangskaart.

Meer informatie
Directiesecretariaat, 023-5146163
nbv21@bijbelgenootschap.be

We hopen u te ontmoeten op 23 oktober in Mechelen!

Wij zullen de adviezen van de overheid nauwkeurig opvolgen. Mochten de richtlijnen die gelden op 23 oktober invloed hebben op deze bijeenkomst, dan zullen wij u hierover bijtijds informeren. Op basis van de huidige coronamaatregelen dient u een coronatoegangsbewijs te laten zien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief