Mijn Bijbel laat me niet los

Bijbelteksten die je niet loslaten

Ben je op zoek naar mooie Bijbelteksten over hoe de Bijbel nooit loslaat? We hebben er een aantal uit de NBV21 voor je op een rij gezet. Download ze, deel ze met anderen via sociale media, of lees verder in de NBV21!

Het gras verdort en de bloem verwelkt, maar het woord van onze God houdt eeuwig stand.

U geeft mij nieuwe kracht, U doet mij herleven. 

Al verhief ik mij op de vleugels van de dageraad, al ging ik wonen voorbij de verste zee, ook daar zou uw hand mij leiden, zou uw rechterhand mij vasthouden. 

Lees ook

De Bijbel bevrijdend gelezen

Persoonlijk en in mijn werk is de Bijbel mijn dagelijkse gesprekspartner. Een gesprekspartner die mij uitdaagt en inspireert, maar waar ik als lezer uit de eenentwintigste eeuw én als vrouw ook weleens ruzie mee heb.

Lees meer >

Mijn Bijbel laat me niet los

‘De Bijbel is het verhaal van God met de mensen. Het gaat over echte mensen van vlees en bloed, verhalen waar ik me aan kan relateren. De Bijbel heeft zoveel veelkleurigheid, is relevant voor zoveel levens geweest en is zo relevant voor mijn leven nu. Ik ben er niet klaar mee; de Bijbel laat mij niet los.’

Lees meer >

Bijbelteksten laten je niet los

Ben je op zoek naar mooie bijbelteksten over hoe de Bijbel nooit loslaat? We hebben er een aantal uit de NBV21 voor je op een rij gezet. Download ze, deel ze met anderen via sociale media, of lees verder in de NBV21!

Lees meer >

Ontdek de NBV21

Ontvang een week lang elke ochtend een nieuwe tekst mét overdenking uit de NBV21. Schrijf je nu in en ontvang vandaag je eerste email!

ontdek nbv21 journey iphone