Masterclass

Registreer gratis

Online masterclass over de NBV21 voor bijbelprofessionals

nbv21 masterclass

NBV21 Masterclass

In oktober 2021 verschijnt de NBV21. Wat is er nieuw aan deze verbeterde versie van de NBV? Hoe is de NBV21 tot stand gekomen? En voor welke dilemma’s kom je te staan bij het vertalen? In de masterclasses nemen onze bijbelexperts u mee in dit proces en gaan zij met u in gesprek over concrete vertaalvoorbeelden. En we horen graag van u hoe u over deze vertaling denkt. Speciaal voor bijbelprofessionals zoals predikanten, voorgangers en kerkelijk werkers. Deelname is gratis.

Specialisten

De masterclasses worden verzorgd door Jaap van Dorp, Cor Hoogerwerf en Matthijs de Jong.

jaap

Jaap van Dorp is Specialist Oude Testament bij het NBG. Hij werkt sinds 1991 bij het NBG en werkte mee aan de revisie van de Groot Nieuws Bijbel, de Nieuwe Bijbelvertaling, de Bijbel in Gewone Taal en onlangs aan de revisie van de NBV.

matthijs

Matthijs de Jong is Hoofd Vertalen bij het NBG. Hij werkte mee aan de Bijbel in Gewone Taal en was projectleider van de revisie van de NBV.

Cor Hoogerwerf is Specialist Nieuwe Testament bij het NBG. Hij werkte mee aan de revisie van de NBV.

Aanmelden

De masterclasses worden gehouden in de periode van 25 mei tot en met 11 juni. De sessies vinden online plaats en worden zowel overdag als ’s avonds aangeboden.
Nieuwsgierig naar de NBV21 en mooie voorbeelden uit het proces van revisie? Meld u dan snel aan voor een van de online masterclasses. Per online masterclass is ruimte voor 12 deelnemers. Deelname is gratis. Bekijk de data en meld u hier aan. Wees er snel bij. Na aanmelding ontvangt u een mail met informatie en een link naar de betreffende Zoomsessie.

Meer informatie

Heeft u een vraag? Neem dan contact op via info@bijbelgenootschap.nl of 023 – 514 146.

Enthousiast geworden?
Deel het met iemand!