NBV21 kopen?

Koop de NBV21

Over de NBV21

De NBV21 combineert al het goede van de NBV met alles wat er nog beter kon. Het resultaat: een vertaling die vertrouwd voelt en als nieuw. Dit is dé bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden bijbellezers. De NBV21 brengt je dicht bij de bron. 

Koop de NBV21

Wil je de NBV21 kopen? Vanaf 14 oktober 2021 is de NBV21 overal verkrijgbaar! Zorg dat je hem als eerste in huis hebt en koop alvast nu jouw exemplaar. Kopen kan natuurlijk in de NBG webshop. Koop je je bijbel of boek liever in een boekwinkel? Bij onze partnerboekwinkels vind je al onze uitgaven en word je deskundig geholpen, of informeer naar de mogelijkheden bij je lokale boekhandel.

Alle edities

De NBV21 verschijnt in verschillende edities:

Dit is de standaardeditie, een stijlvolle editie met linnen rug. Geschikt voor dagelijks gebruik. De linnen rug zorgt ervoor dat deze editie natuurlijk oogt en dat de bijbel lang mooi blijft, juist als je hem vaak gebruikt. Want de Bijbel is een boek dat je leven lang mee zou mogen gaan.

Verkrijgbaar met en zonder deuterocanonieke boeken.

Dit is de huisbijbel-editie van de NBV21. Een stijlvolle editie met linnen rug. Geschikt voor dagelijks gebruik. Het formaat van deze editie is hetzelfde als het formaat van de standaardeditie, maar de bijbeltekst is gedrukt in een grotere letter. Dit zorgt voor een prettige leeservaring bij dagelijks gebruik.

Verkrijgbaar met en zonder deuterocanonieke boeken.

 

NBV21 Deluxe

Dit is de luxe versie van de standaardeditie. Deze bijbel heeft een soepele band van hoogwaardig vivella, een zacht en stevig materiaal dat prettig aanvoelt. De twee kleuren blauw complementeren elkaar op een mooie manier en zorgen samen met het materiaal en de titel in zilverfolie voor een echt luxe uitstraling. Deze editie heeft duimgrepen zodat je makkelijk bijbelboeken kunt opzoeken. Daarnaast wordt deze luxe editie geleverd met een foedraal, ook wel casette genoemd, zodat je bijbel goed beschermd wordt.

NBV21 Edge-Lined editie

Dit is de Edge lined versie van de standaardeditie. De Edge Lined-editie van de NBV21 is een bijzondere uitgave. Vervaardigd van hoogwaardige materialen, met de hand tot in de kleinste details afgewerkt en geleverd in een luxe verpakking. Elk exemplaar is uniek. Dit is een bijbel voor het leven.

NBV21 Compact Tijdloos

Dit is de compacte editie van de NBV21, voor als je graag een klein formaat bijbel gebruikt. Het kleine formaat, 100 x 150 mm, maakt dat je deze bijbel gemakkelijk meeneemt, naar de kerk of naar bijbelstudie. Deze tijdloze variant van de NBV21 Compact is een bijbel met een flexibele band en een cognac kleur. Wordt geleverd met beschermend foedraal.

NBV21 Compact Pastel

Dit is ook een compacte editie. Deze pastel-variant heeft een zacht uiterlijk en geeft een zacht gevoel. De ton-sur-ton opbouw van de zachte pastelkleuren, het fijne materiaal, gecombineerd met de subtiele schittering van het folie, maakt van deze bijbel een prachtig sieraad. Deze editie wordt geleverd in een beschermend foedraal.

Dit is ook een compacte editie. Deze moderne variant van de NBV21 Compact is helemaal van deze tijd. Deze bijbel heeft een volledig linnen omslag in een antraciet tint. Het linnen zorgt voor een natuurlijke uitstraling, en door de kleuren oogt deze editie stoer en gedurfd. Met de bijbeltekst op de cover maak je een statement met betekenis.

Witter dan wit, dat typeert het ontwerp van de NBV21 Huwelijksbijbel.  Deze bijbel is stijlvol, eigentijds en bij uitstek geschikt als cadeau namens de kerk bij een trouwgelegenheid. Geleverd in een luxe en beschermend foedraal.

Verkrijgbaar met en zonder deuterocanonieke boeken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Enthousiast geworden?
Deel het met iemand!