NBV21 Podcasts

Podcast

De Luisterbijbel

NBV21 in de Luisterbijbel

Luister jij graag podcasts? Dan is dit een manier van Bijbellezen die echt bij jou past. Een audiobijbel, maar dan gewoon in je favoriete podcastspeler. Elke aflevering van deze podcast is een hoofdstuk uit een Bijbelboek. Zo luister je in je eigen tempo Bijbelboek na Bijbelboek. Abonneer je op deze podcast en zet de Bijbel centraal!

Dit is een podcast van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap. De audiobijbel werd opgenomen en geproduceerd door Thinium Audioboekproducties. De professionele voorlezers zijn Chris Kijne, Louis van Beek, Marjolein Algera en Lottie Hellingman. De Bijbelvertaling die je hoort is de NBV21.

Abonneren

Abonneer je nu via Spotify, Google Podcasts of Apple Podcasts om geen dag te missen.

Podcast

Op weg met de NBV21

Gesprekken over de vernieuwde versie van de Nieuwe Bijbelvertaling

Mirjam Vos en Cor Hoogerwerf van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap praten met inspirerende gasten (o.a. Almatine Leene, Frank Bosman en Henk Stoorvogel) over de betekenis van de Bijbel. Ook bespreken we hoe nieuwe vertaalkeuzes in de NBV21 die betekenis nog beter uit de verf laten komen.

Zo krijg je een kijkje achter de schermen van de NBV21 en nemen mensen die veel over de Bijbel weten je mee in het verhaal van een Bijbelboek of Bijbelgedeelte.

Abonneren

Abonneer je nu via Spotify, Google Podcasts of Apple Podcasts om geen dag te missen.

Ontdek de NBV21

Ontvang een week lang elke ochtend een nieuwe tekst mét overdenking uit de NBV21. Schrijf je nu in en ontvang vandaag je eerste email!

ontdek nbv21 journey iphone